Login to your account

Username
Password
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name
Username
Password
Verify password
Email
Verify email

Dijamanti.eu

Vaš izvor informacija o dijamantima

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Najskuplje dijamante naušniceNajskuplje dijamante naušnice

Najstariji nakit ikada nošen su definitivno naušnice. Naušnice se nose već dugi niz godina i vrlo su cijenjene kao nakit. Najskuplje dijamante naušnice na svijetu koje su zapravo nedavno napravljene su  naušnice "Suza".

 Dijamantne naušnice koje nose ime Harry Winston nisu u originalu napravljene od njega osobno, već nekih 30-tak godina nakon njegove smrti. Još uvijek imaju posebno mjesto u njegovom nasljedstvu, napravljene od kuće Winstone u 2006. godini.

Ovaj par kruškolikog/suza oblika dijamantnih naušnica je težak 60,1 karat. Winstone je bio vrlo poznat po svojim donacijama kao Hope dijamant, koji je imao u svojem vlasništvu jedno desetljeće. Dobio je svoj početak kada je kupio Arbella Hunington kolekciju nakita, jednu od najvećih kolekcija tog vremena.

Preradio  je cijelu kolekciju u svojem stilu te od tada je njegovo ime povezano sa dijamantima i nakitom koji se ujedno i iznajmljuje poznatim ličnostima za Oscar večeri i sl. Najskuplje dijamantne naušnice vrijede 8,5 milijona dolara. Mogu se kupiti direktno od kuće Winston na Rodeo Drive-u u Beverly Hill'su u Kaliforniji.